Dubai Private Equity Firm investerer $ 4,8 milliarder Bitcoin i Miami

IBC Group ønsker at bruge 100.000 Bitcoin til at hjælpe borgmester Francis Suarezs drømme om en Miami-kryptokapital til at gå i opfyldelse.

  • IBC Group opretter Miami 2.0 Blockchain Strategy Foundation.
  • Miami borgmester Francis Suarez har forsøgt at tiltrække kryptokurrencyfirmaer og investeringer.
  • Miami borgmester Francis Suarez har lavet runderne for at promovere sin by som et globalt kryptokurrency-knudepunkt.

Som det viser sig, tager investorer ham alvorligt

IBC Group, et Dubai private equity-firma, der investerer i fast ejendom og teknologi, har øremærket 4,8 milliarder dollars i Bitcoin til Magic City. I henhold til en pressemeddelelse i sidste uge vil IBC bruge 100.000 BTC til at etablere Miami 2.0 Blockchain Strategy Foundation og støtte andre projekter.

“At foretage den største Bitcoin-investering i historien er et bevis på vores forpligtelse til at hjælpe byer med at vedtage Blockchain, som vi ser som nøglen til at muliggøre bred vedtagelse,” sagde IBC-formand Khurram Shroff.

Investeringen i Miami er ikke tilfældigt på flere måder end én. I januar gav borgmester Suarez udtryk for sin plan om at gøre Miami til “den mest kryptokonkurrencedygtige by i verden.” Han hyrede efterfølgende en teknologichef og fremsendte en beslutning til bykommissionen, der ville lette kommunal brug af Bitcoin.

Bykommissærerne stemte 4-1 for at lede efter en leverandør, der kunne lette kommunale betalinger af skatter og afgifter i kryptokurrency samt for en tredjepart, der kunne foretage betalinger i Bitcoin til medarbejdere, der valgte denne mulighed. Byen vil også undersøge, om Bitcoin skal holdes som et kommunalt aktiv. Byen har dog ikke givet nogen løfter om, at den rent faktisk ville ansætte en sælger eller holde Bitcoin i byens bøger.

IBC Groups engagement i Miami giver mening på en anden måde

Pressemeddelelsen bemærker, at ejendomsudvikleren Burkhan World Investment, ledet af CEO Shahal Khan, henvendte sig til IBC; det har over 1 mia. dollar investeret i Miami ejendomsprojekter.

“Aktivering af investering i fast ejendom ved hjælp af Bitcoin som sikkerhedsakt vil yderligere forbedre dets brugssag som et værktøj til at skabe et hybrid investeringsmiddel til BTC-indehavere,” sagde Khan.

Selvom Burkhan er nyt for Bitcoin-investering, er IBC det ikke. Shroff meddelte tidligere, at han havde investeret 21.984 ETH (dengang til en værdi af $ 10 millioner) i retning af at indsætte Ethereum 2.0-beviset for indsatsnetværk. Shroff har holdt sin families nettoværdi under omslag, men IBC Group har investeret i blockchain-projekter siden mindst 2014. I januar 2018 sagde han på nedskæringen af den sidste bull run, at hans familie havde “betydelige indsatser i valutaer som Bitcoin , Ethereum, Dash, Ripple og mange andre. ”

Miami-borgmesterkontoret har endnu ikke reageret på en anmodning om kommentar til, om det har haft kontakt med IBC. Decrypt nåede også ud til IBC for detaljer om Miami 2.0 Blockchain Strategy Foundation.

Comments are closed.