Bitcoin Unlimited Hosts Week-Lange Hackathon om de toekomst van de financiën te versterken

Op 2 december 2020 organiseert de organisatie en het volledige knooppuntproject Bitcoin Unlimited een hackathon van een week met als doel de toekomst van de financiën op te bouwen door gebruik te maken van het gedecentraliseerde crypto-netwerk Bitcoin Cash.

Het evenement, dat “Coinparty 2020” wordt genoemd, heeft als doel om het beste crypto-talent ter wereld te laten meedingen naar $17.000 aan bitcoin-cashprijzen.

De cryptocurrency gemeenschap is in 2020 enorm gegroeid en er zijn dit jaar een aantal nieuwe en opwindende innovaties geweest. Bitcoin Unlimited (BU) wil een aantal nuttige innovaties in het Bitcoin Bank netwerk brengen en de organisatie organiseert een hackathon om dit doel te ondersteunen.

Het evenement heet “Coinparty 2020” en wordt niet alleen ondersteund door de BU, maar ook door het team van peer-to-peer electronic cash proponenten Satoshi’s Angels en de firma General Protocols.

“Doe mee met onze hackathon om samen te werken en te concurreren met toptalent uit de hele wereld”, aldus de details van het webportaal van het evenement. “We verwelkomen getalenteerde mensen van alle verschillende vaardigheden, waaronder: ontwikkelaars, marketeers, ontwerpers en zakenmensen. CoinParty is voor iedereen die geweldige blockchain tools en producten wil bouwen met behulp van cryptocurrency,” voegt de website toe.

Bitcoin Unlimited Hosts Week-Long Hackathon to Bolster the Future of Finance

De $17.000 aan bitcoin cash (BCH) prijzen zullen worden verdeeld in verschillende focusgroepen zoals de Coinparty all-stars, de gebruikersfocus en de Nakamoto award. Er zijn zes juryleden bekend gemaakt, waaronder BU’s hoofdontwikkelaar Andrew Stone, BU engineer Andrea Suisani, Bitcoin Verde’s Josh Green, Coinbase staff engineer Josh Ellithorpe, BCHN ontwikkelaar Calin Caliau, en General Protocol’s hoofdontwikkelaar Jonathan Silverblood.

De deelnemers worden geadviseerd door gekwalificeerde experts zoals Satoshi’s Angels senior marketing manager Eléonore Blanc, Knuth hoofdontwikkelaar Fernando Pelliccioni, BU ontwikkelaar Dagur Valberg, Simpleledger.cash CEO James Cramer, en General Protocols senior ontwikkelaar Rosco Kalis. Het Coinparty 2020-evenement zal ook worden georganiseerd door John Moriarty en Paul Wasensteiner. De Coinparty kickoff begint op 2 december, met de oprichting van het team, de ideevorming en de Coinparty Openingsceremonie.

Gedurende 4 tot en met 7 december zullen er live-stream interviews zijn met een aantal van de teams, omdat de toeschouwers live-voortgangsupdates zullen krijgen. De eindpresentaties van elk project zullen op 8 december plaatsvinden, aangezien de Coinparty-jury op 9 december zal doorgaan met de beraadslagingen en een officiële prijsuitreiking.

Personen die geïnteresseerd zijn in deelname aan het Coinparty 2020-evenement dit jaar kunnen zich met dit webdocument aanmelden. Mensen kunnen ook hun e-mailadres achterlaten om updates te krijgen over de komende Coinparty hackathon.

Comments are closed.